Så var ännu en kurskväll avslutad. Det gick bra, förutom att vi överraskades av regn, hagel och blåst! Så det blev mest teori den kvällen. Håller för fullt på att pyssla i mitt schema så jag ska kunna åka till både utställningen i Örebro och Lerum. Ingen hund är eller kommer bli anmäld, men det vore ju himla kul att få komma och kika i alla fall. Örebro verkar ha fixat sig, sen är det mest samvetet som spelar roll om det blir Lerum, mycket tentor kring det datumet. Jag får tacka för komplimangen om mitt fotande i gästboken, men det är bara att erkänna, de flesta av de riktigt bra bilderna är det Micke som tagit. På hästfronten är det rätt lugnt nu, Zeven har varit halt och ska inte ridas på ett tag, men det blir nyttiga promenader för mig med honom och massa mys och pyssel i stallet. Starke lyckades skrämma vettet ur matte igår kväll, jag satt i soffan och såg på TV när Starke kom lufsandes och kom upp i soffan. Han gick ett långsamt ”bäddarvarv” och plötsligt ylade han till som av smärta och kastade sig ur soffan som ett jehu! Min puls tredubblades på en sekund, jag var övertygad om att han blivit getingstucken igen så jag letade som en tok efter något djur i soffan o på Starke. Allt medan Starke lugn stod och tittade oförstående på mig, och vad som än gjorde ont tycktes glömt. Så småningom fick jag ta mig samman igen, men Starkes förra getingpärs har satt griller i huvudet på mig. Jag letar konstant efter flygfän, har skaffat insektsnät till samtliga fönster som brukar öppnas och är orolig varje gång jag lämnar dem hemma… fy f*n för getingjä**ar!