Vilken härlig dag det var i Lerum! En stor eloge till alla tappra handlers och alla vovvar som härdade ut i värmen. Själklart till alla extrahandlers utanför ringen oxå som hade ett tämligen avancerat program för dagen med både kast av tillhyggen, varierande läten samt diverse gymnastiska övningar. Många bilder blev det, trots at jag drog hemåt långt innan det hela var över. Tyvärr finns varken tid eller ork att sortera o fixa nåt större så jag slänger upp i princip allt på hemsidan. Löjligt mycket bilder blir det, men det får vara så så länge. Jag inser att det kan tyckas lite underligt att det är femtioelva bilder på vissa o inga på andra men jag var inte lika noga med att få med alla denna gången. Orkade inte hålla koll i värmen.. Sen bad ju vissa om bilder på sig och då är det bäst att ta ett helt gäng! Eventuellt kommer bilderna upp under kvällen, annars imorgon eftermiddag. Till sist en lite tanke som jag inte kunnat släppa sedan Lerum, när jag kom till utställningsplatsen vid kvart över åtta var det varmt, framåt halv tio var det hett och värre o värre blev det. Till detta hör att ringsekreteraren fick säga till om en hund i en helt stängd bil, HUR TÄNKTE NÅGON DÅ? Hoppas det löste sig och att det inte sker igen, skrämmande att det sker i värmen överhuvudtaget om än så bara för fem minuter! Tydligen ska det ju vara lagligt att krossa en ruta för att ta ut en hund så länge man har ett vittne, alltid bra att veta. Personligen tycker jag man måste kunna ha bakluckan helt öppen om man nu måste ha dem i bilen, o någon dörr så det blir lite drag. Vi vet ju hur hett det blev i våra utställningstält med bara en öppning…ja,ja, nu fick jag lättat mitt hjärta lite!