Nu har vi gjort uddevalla o västkusten i en vecka. Hundarna älskade det, de fick ju bada och bo hos mamma som har en hel skock med vovvar att leka med. Starke fick röja runt med boxertjejerna Scarlet, Bläcka och Qarisma och kände sig som kungen själv! Wilda fick sig äntligen en kompis, mammas lilla franska bulldogg Yngwe. Det var kärlek från första ögonblicket, åtminstone från Wildas sida. Jag har aldrig sett henne vara så foglig med en annan hund. Vad än Yngwe gjorde och bestämde så följde Wilda efter med tindrande ögon. Wilda hade ju en mystisk knöl på tassen, men efter en antibiotikakur så är den helt spårlöst försvunnen. Skönt att slippa operera en tass mitt i sommaren. Vi får väl hålla utkik efter om nåt händer med tassen men just nu känns det himla skönt att det försvunnit.
Vi är anmälda o klara till landskrona, men det ser inte ut som det blir av *snyft*. Vi har ju syrrans två pojkar här denna veckan och det blir nog väl spännande med över 80 mils bilåkande på en dag med barnen. Men lycka till alla andra!!