Nu har vi varit o badat en hel del med vovvarna i en sjö som ligger ett par minuter hemifrån. Sjön kallas av oss för ankskitsjön, just eftersom att just ankskit finns i överflöd på stranden (till Wildas stora lycka…). Tanken med att de skulle börja simma var främst att vi hoppas på att det ska göra gott för Starke som är lite stel i kroppen. Första gången insåg vi snabbt att jodå, Starke kunde allt simma ok, lite spännd men skulle nog funka bättre snart. Fast han fick en hel del vatten i sig som han hostade upp på land. Wilda däremot, ja vad ska man säga… hon hade en helt bisarr egen simstil (simmade hon så illa förra året verkligen..?). Baken rakt ner, bröstet rakt upp och så vifta med benen som besatt. Inte blev det så mycket bättre efter en stund heller, och även hon fick i sig en massa vatten. Så för att de skulle få lite avslappnad, förhoppningsvis mer kvalitativ, simträning så beslutade vi att införskaffa dem varsinn flytväst. Sagt o gjort så gav vi oss av till överskottsbolaget (man få nöja sig med vad ekonomin tillåter) och hur illa kunde de vara?? Herrejösses, jag funderar fortfarande på vilken ras de kan ha varit designade för, absolut ingen med tillstymmelse med midja eller bringa! Så impulsiv som jag är så kastade jag mig över Starkes flytväst med sax, kniv, silvertejp o tråd (i helt fel färg) och gjorde om bäst jag kunde. Någon timme senare av svärande, sönderstuckna fingrar och misstag så blev han så här tjusig (?). Han uppskattade INTE att vara mannekäng!

Här är västen för operationen:

Blog Image

och här är västen efter alla svordomar smiley

Blog Image