Ja, vi måste då ha världens mest otursdrabbade vovvar… Denna gången var det Wilda som drabbades av olyckan. Igår lämnade vi in Wilda för att operera bort tonsillerna eftersom hon haft ett flertal besvärliga halsinfektioner det senaste året. Sagt o gjort så lämnade jag henne i godan ro på morgonen, lite orolig vart jag allt efter hennes komplikationer efter steriliseringen. Vid halv fyra åkte jag in för att hämta henne. Hon mådde såklart uselt men vi gick därifrån med recept på antibiotika och lite dietorder. När vi kom ut rån veterinären hostade hon upp en liten skvätt blod, men de hade sagt till oss att lite blod som kom upp gjorde inget. När vi varit hemma ett par timmar kastade hon upp två rejäla pölar med blod, men då jag ringde vet så sa de att jag kunde avvakta då det inte var färskt blod, utan var mörkt. En stund senare kom det än ännu större pöl i en kaskad, så det var bara att kasta in oss i bilen och åka in till veterinären igen vid halv tio på kvällen. Där fick vi lämna henne över natten. Bara för att ytterligare späda på oturen så hade jag stor tenta i morse, hur mycket tror ni det pluggades till den? Jag fick hämta hem henne vid två i eftermiddags och nu mår hon mycket bättre. Tydligen hade det brända området på den ena tonsillen spruckit upp och där hade det bildats ett koagel. Det har då tydligen lossnat i omgångar vilket gjort att blodet kommit stötvis. Hon fick ligga på lugnande över natten så det fick en chans att läka fast lite, hon är ju inte den som har lättast att ta det lugnt i vaket tillstånd.. Jag hade ju tänkt ta med Wilda till boxer-SM, men nu får hon vara hemma med husse o ta det superlugnt (o ha nära till veterinären). Istället blir det Starke som får åka med till Ånnaboda, vilket jag är övertygad om att han kommer uppskatta. Mamma har ju med sig hela sitt gäng med hans kompisar så det blir nog full fart!