Igår slog jag på stort och köpte ett Back on track-täcke till lille Starkegubben. Hade mätt så noga jag kunde hemma, ville inte ta med honom oxå in eftersom det var när jag skulle hämta hem Wilda. Väl hema så inser vi snabbt att det passar utmärkt fram, men bak är det som ett segel och alldeles för långt. Så jag ringde in till veterinäre för att kolla om de hade en storlek mindre som jag kunde komma in och testa men de var slut i den färg jag skulle ha (skiljer lite på materialet i de olika färgerna). Så jag ringde till ett hundrehab som ligger bara nån mil hemifrån (inte alla som har det så lyxigt att det finns flera hundrehab inom ett par mils avstånd…) och de hade ett i storleken jag ville testa. Så i förmiddags åkte Starke in i bilen för att få prova täcke. Extra trevligt blev det ju eftersom det var en boxerägarinna som arbetade där så det blev ju såklart lite boxerprat:-)(Marie heter hon som hjälpte mig och hon har en fin hemsida: www.dynamicrehab.se) Problemet med Starke var att han som alla andra boxrar har mycket bringa och liten bak. Men med lite bra tips från Marie på lite mindre modifieringar så skulle det nog bli bra så vi slog till! På rehabet fanns en stor fin bassäng som Starke länge trånade efter, så det får nog bli lite simning framåt höstkanten. Väl hemma sprättades en liten söm bort och nu sitter det perfekt fast lite långt är det väl fortfarande. Wilda mår riktigt bra och inget blod har synts till. Hon uppskattar verkligen sin diet på majsvälling eller A-fil mixat med blötlagt torrfoder, hon kanske inte e så sugen på att återgå till det gamla vanliga sen. Imorgon eftermiddag så packar jag in Starkisen i bilen och ger mig av mot Ånnaboda och Boxer-SM, ska bli superkul!