Ja, det var ett tag sedan jag uppdaterade här på bloggen, men jag har minst sagt fullt upp med skola, tentor och praktik. Jag kommer säkert bli en ganska social människa igen framåt december. Just nu går jag på praktik i sju veckor på sjukhuset. Har haft ett par dagar på operationsavdelning och har varit med på flera hjärtoperationer och lungoperationer m.m. Jösse vad kul det har varit!! Kanske är det operationssköterska jag ska bli? Sen blir det lite ridning i mån av tid, inte så mycket som jag själv hade önskat. Sen finns det ju två små vovvar också som även de får lida för att jag inte har nån tid över att hitta på nåt. Det är tur för dem att de har en husse som mestadels arbetar hemifrån så de har någon hemma i alla fall. I december blir det utställningen på mässan, dock utan hund. Får ett än så länge okänt antal besökare med vovvar som tar halvtidsbreak hos oss och sover här innan avfärd mot mässan på lördag morgon. Ska bli himla trevligt med lite besök! Med Starke och Wilda är det rätt bra för tillfället. Det är bara Wildas hals som bråkar lite, men jag vill ju helst inte låta dem ge sig på halsen igen efter blodmassakern förra gången. Hon har ju en tendens att alltid få svåra biverkningar efter kirurgiska ingrepp så det tar emot. Men eventuellt ska hon sederas så de iallafall kan kolla halsen ordentligt. Wilda visade en överraskande sida härom veckan. Micke satt i godan ro i soffan och skulle käka en banan. Men när han fick bananen av mig så blev Wilda SKOGSTOKIG, blev helt galen och betedde sig som den dära bananen var den värsta typ hon mött. Vet inte om hon av någon outgrundlig anledning var rädd eller om hon bara fick “psykbryt”. Men jag får erkänna, det var löjligt underhållande. Bilder på hennes “close encounter” med bananen kommer inom kort!