Jag försökte ju få tag på veterinären på Artrokliniken i söderköping igår utan att lyckas. Desperat som jag var så skickade jag iväg ett mail dit på eftermiddagen. Inom kort hade jag fått ett svar där jag fick veta att kliniken skulle vara stängd idag, men att han gärna ville kolla på Wilda idag ändå. Vilken service!! Jag gick natt på praktien till idag så det var en stunds sömn och sen upp o ringa honom o slänga sig i bilen . Väl där konsaterades att hon inte “går rent”, hon tar kortare steg med hö bak. När han böjde och kollade benet så smärtade det vid ett par rörelser. Boxer som hon är så ska det ju inte pipas, utan hon tryckte in nosen under mattes arm när det blev jobbigt. Ungefär som “syns jag inte, finns jag inte”. Nu lutar misstankarna åt ett mer eller mindre skadat korsband, antingen via en skada eller pga någon slags enzymatisk nedbrytning av korsbandet som tydligen är vanligt. Vi ska på återbesök för en ordentlig koll på tisdag. Då blir det röntgen och ev en koll via titthål om det behövs. Vi får se hur detta kommer utvecklas. Det finns ju många ingrepp att välja mellan och alla förespråkar olika. Sedan har ju Wilda redan varit mycket hos veterinären i år så vi vet ju inte om det finns utrymme på hennes försäkring för en så här stor kostnad. Räcker inte försäkringen så vet vi inte vad vi ska ta oss till…:-( Men vi försöker hålla oss positiva tills på tisdag när vi vet mer.

Håll alla tummar o tassar ni kan!!