Igår gjorde Starke sin premiär i bassängen, undras om matte eller Starke tyckte det var roligast….? Först hade vi en lång genomgång med sjukgymnasten som kände o klämde o gav många bra råd och tips. Sen bar det av ut till poolen och med lite övertalning så var han snart i full fart med att simma. I början så flaxade och sprattlade det allt lite men han hittade ganska snabbt rätt stil. Det blev en kortsväng idag och på tisdag skall vi dit igen. Han blev himla trött stackaren, medan vi satt o väntade på direktregleringen så var han bra trött. När vi kom hem så välte han raklång i säng o snarkade:-) Sen var vi på en koll hos veterinären med honom idag oxå, kollade levervärdena eftersom han äter en del tabletter. Men alla värden var perfekta, så det känns jättebra! Dagen efeter vi drog in Wildas medicin så slutade hon kräkas, fast natten efetr började Starke…. Han har ju väldigt känslig mage och kan bli risig i perioder. Det var bara himla dålig tajming nu. Nu har jag påbörjat övergång till mer “magvänligt” foder för dem båda och delat upp dagens mat på fler tillfällen. Sen tillsätter jag lite pasta med bra bakterier, probiotika, till maten och lite A-fil. Än så länge bådar det gott! Vi pas sade på att kolla värdena som är relaterade till bukspottkörtelns funktion på Starke oxå, men de var oxå ok som tur är.
Starke och vi tackar så hjärtligt för hälsningen från gamla lillhusse!!