Jag har äntligen börjat krya på mig, har varit en löjligt förkyld, snorig blob i en vecka nu. Det snuvade mig även på mina praktikdagar på BVC, tydligen uppskattas inte snoriga blobar där. Som tur är kanske?! Nu har jag plötsligt blivit med två medryttarhästar. Jag hittade en ny dan efter min tidigare såldes…trodde jag. Köparna sköt på det ytterligare en gång (har skett ett par gånger nu..) skulle inte förvåna mig om det inget blir. Nu har jag iallafall funnit ett halvblodsto bara ett par km hemifrån, Caprifol heter hon och än så länge går det bra även om det är full fart o på tårna hela tiden:-) Man måste ju få ha lite vårkänslor! Tyvärr är detta enda inridna hästen i stallet så det blir ju att kuska runt ensam, men jag ska nog hitta nån kumpan snart. Ja mamma, nu satt allt västen på:-)

Här är en bild på lilla caprifol, 165 cm bestämd dam: