Vad hände med vårvädret?? Nu snöar det utanför fönstret..deprimerande! Hoppas de stackars små snödropparna som tittat fram överlever. Just nu sitter jag i soffan med en sanslös träningsvärk. Var på uteritt igår när jag o Zeven fick hänga med de två största kusarna i stallet på uteritt, vilka får Zeven som ändå inte e liten att se ut som en shettis:-) Zeven är dessutom van att gå först, så han hade det inte lätt att få hetsa med längst bak i ledet. Men det är inte fel för honom att få komma ner på jorden lite:-) Det blev ett par långa härliga galopper tills vi fick bryta för att Zeven helt enkelt hade det lite för kul. Det var jobbigt att hänga på bromsen så länge så nu värker muskler som jag inte visste att jag hade, men oj vad kul det var! Efter detta bar det vidare till den andra hästen, Caprifol. Lyckades dra ryggen snett IGEN så där blev det till att skippa ridningen. Imorgon ska jag försöka få tag på Wildas veterinär för att kolla med henne så det är ok att vi drar igång med simningen ordentligt nu. Vill kolla eftersom Wildas smått kroniskt kassa hals småbråkar hela tiden och man vill ju inte överanstränga henne. Men man ska väl inte behöva ta bort tonsiller en tredje gång?? Kanske vill de kolla halsen först och ev ge antibiotika? Varför det nu skulle hjälpa denna gången?? Jag hoppas verkligen hon får simma, hon verkade ju älska det direkt. Starke har fått in snitsen på simningen och där kör vi nu frisim utan “fröken”. Han hade ett litet bakslag nyligen då han plötsligt inte gick rent igen. Misstankar finns om att det finns problem i hans ena knä. Det knäpper en en del vid böjning, men vid provokation reagerar han ej med smärta. Vi har kollat både hos fysioterapeuten och sedan vet. Eftersom han inte visade på smärta så skippades röntgen av knät. Efter att ha talat med fys.ter. och vet så kom vi fram till att om det nu är någon artros i knät så är det ju ändå simning som gäller. Att han går stelt kan även hänga på spondylosen, den har ju inte “vuxit ihop” än och kan ju då göra mer ont. Men överlag är Starke piggare o gladare än han varit på länge. Tror inte att han störs av sin bitvis stela gång, tror det mest är matte som får hjärteknip. Har säkert skrivit om det mesta av det här tidigare i bloggen, men det är mest detta som rör sig i huvudet just nu så det är bara att härda ut;-) Har satt ut min mc på annons nu, finns ingen tid över till hojkort nu. Ska ge min älskade bil sitt årliga bad oxå och sätta ut den på annons, ska ha en större bil istället. Sugen på en Skoda Fabia kombi??