Nu händer det tyvärr inte allt för mycket här på sidan…mycket vilja men ingen tid, så det får bli som det blir. Men en liten uppdatering ska vi la kunna ordna tycker jag! Hundarna simmar fortfarande en gång i veckan var och det går fint. Starke ser ut att ha börjat muskla på sig baktill och det är härligt att det äntligen går åt rätt håll. Wilda visar inga symtom alls från sitt knä. Hon får nu gå promenader i löpkoppel och snart kommer hon att få springa lös igen, något som jag är övertygad om är mycket efterlängtat! Igår var jag på första dag på mitt nya extraknäck i sommar. Jag ska arbeta med ett ambulansteam som åker runt mest på motorsporttävlingar, men även cykel och fälttävlan. Så igår var jag på STCC första test för säsongen och hade en skön dag i solen utan incidenter. Så jag fick en rejäl genomgång av hur allt i ambulansen funkar och rutiner mm. Ska bli jättespännande o kul att få jobba med dem i sommar! Det är inga större summor att tjäna, men en riktigt bra erfarenhet. Jag som ju dessutom gillar både motorsport o hästar kan ju inte ha det bättre!

Starke gav mig en smärre hjärtattack igår… Jag hann precis komma hem och var hemma ett par minuter när jag ser Starke tugga på något på golvet. När jag kommer fram ser jag honom stå och smaka på ett stort jä**a flygfä, så dränkt i dreggel att det inte gick att se om det var en humla eller bålgeting..Efter Starkes förra nära-dödenupplevelse vid getingmöte så fick jag PANIK! Skrek på den stackars hunden, dammsög upp flygfät och sprang som en galning ut i köket och blandade kortison med ena handen o ringde med andra (det var ju bråttom sist…minst sagt). Lätt stenhög på adrenalin o med skakande knän fick jag tag på min intet ont anande mor där jag efter ett försök eller två lyckades fråga om det var samma reaktioner på humlor som getingar? Det var det som tur var inte… Jag såg att Starke blev kritvit i munnen, så jag stod med kortisonet redo i väntan på tecken på ännu en allergichock. Men sakta men säkert kom färgen åter i munnen, troligtvis kan det ha varit en reaktion på smärtan från humle-kelandet. Att Starke såg ut som sju svåra år, sorg och bedrövelse kan dessutom ha att göra med att hans matte skrek på honom och antagligen tyckte han att jag betedde mig ganska läskigt o konstigt. Han reagerar på minsta signaler o humörsvängningar o detta var nog bara för mycket! Som tur var så hann jag inte slänga i honom kortisonet, utan han blev ok efter en stund. Wilda däremot bekymras sällan utan fullt ös är bara kul, ofta oberoende humör;-)

Påsken spenderade vi hos min bror i Arvika där hundarna trivdes som bara den. Vilka promenadvägar de har däruppe i skogen! Att brorsan sen har ett gäng katter att jaga efter bästa förmåga gjorde ju bara besöket ännu roligare. Jag kan ju avslöja att det var en aning pinsamt när jag skulle ut o snabbrasta vovvarna när brorsans svärmor med sambo samt hans svåger med flickvän var på besök. Jag lånade ett par lite stora träskor o gav mig ut genom dörren. Då tror Starke att han ser en katt o Wilda hänger på. Jag hann ett halvt varv runt huset i full fart bakom hundarna innan jag fick fäste och kunde stoppa. Turen gick självklart förbi fönstret i rummet där hela tjocka släkten satt…Öppen balkongdörr var det med så de hörde mig nog kommande ylande ett tag innan vi ven förbi.