Att de kan påstå att lille Frankie inte é söt, vänta bara tills ni ser honom. Då smälter ni nog! 🙂

Idag fick han hänga med mig när jag skulle fota på en hopptävling så han har fått ligga o spana på kusar hela förmiddagen vilket funkade bra. Men jag har insett ett nytt problem med att ha en liten hund. Folk kommer fram titt som tätt och det är då ingen som frågar om det e ok att man släpper fram sina barn. För han är ju bara en liten vovve…… Till slut fick jag säga till folk att han ville vara ifred. Det sköts en hel del i området bredvid men det brydde han sig som tur var inte om. Var nog nån skytteklubb eller nåt, för det smällde oavbrutet i flera timmar. Ikväll fick han för första gången träffa boxrarna en o en lösa inne i vardagsrummet. Det var allt ganska läskiga när de inte var i sina koppel. Kommer nog ta ett tag att lära dem att det inte funkar att stampa på honom när man vill busa. Wilda lyckades stampa till en gång och det var inte poppis. Han kan ju dessutom skada sig. :-S

När vi presenterade Frankie här hemma så tror jag både Wilda och Starke misstog den lille för en leksak/byte och vi vågade inte ens låta dem nosa. Det var svarta hungriga blickar. Efter att ha fått spana på håll ett tag så fick de träffas mer o mer. Direkt han kom in i huset och vi satte honom i sin bur så deklarerade Wilda tydligt och direkt att han var HENNES! Starke skulle hålla sig på avstånd och blev bryskt bortjagad om han så bara ens funderade på att gå fram och nosa på buren. Vi försöker styra bort henne så gott det går från äganderätten för husfridens skull. Hon är lite förvirrad över hela hans existens och vet inte var hon ska ta vägen då de träffas. Boxning funkade visst inte… Vad göra då istället? Piper han blir hon alldeles upptrissad och även det försöker vi bryta. Men från sina skendräktigheter kanske?;-) Här kommer lite nya bilder på lillen:-)