Jag blir så in i he***te trött, ledsen och ARG! Nu började vi komma igång allihop, våren har kommit o hundarna har ju fått gå på rehab så länge nu så snart borde det ju vara dags för lite vanligt hundliv helt enkelt. Allt verkade ju gå åt rätt håll, alla är pigga o glada. Men kunde man få vara nöjd och glad bara ett tag? Icke!

Häromdagen kom det smygande, Wilda väntar en extra sekund innan hon hoppar upp i soffan, står lite annorlunda kanske också?…Var hos vet för nån vecka sen o kollade henne och de trodde hon fått lite inflammation i musklerna runt knät. Lät ju inte så farligt, så vi avvaktar med medicin.

Men nu, idag, är det precis som i december….hon står och väger av på benet “upp på tå”, ville inte hoppa upp i sängen direkt igår kväll. Helsikes jäkla skit rent ut sagt! Ska vi behöva börja om på noll igen? Kommer det bli bra alls? Va i helskotta ska man hitta på?! Tankarna snurrar o helgen känns olidligt lång innan jag kommer kunna få tag på hennes medicin… Superkompisarna Wilda o Frankie förstår inte alls varför inte matte låter dem röja loss…