Nu har jag kommit hem efter att ha jobbat två dar i Kinnekulle med ambulansteamet, det var banåkning med sporthojar på Kinnekulle Ring och vi fick en hel del at göra. Kul var det iallafall men ändå skönt att komma hem till Micke o vovvarna:o)Nästa vecka blir det två dagar på Mantorp och Veidec (dragracing).

Jag längtar något fasligt till boxerSM, men kan inte bestämma mig för vilken hund jag ska ta med, tror jag nöjer mig med en så det blir lite lugn och ro. I veckan bestämde jag & Micke oss för att införskaffa ett stycke husvagn. Blir en hel del resande och väldigt bra med en extra gäststuga när släkten kommer på besök. Vi ska hämta den på måndag, ska bli jättekul! Absolut ingen lyxvagn, det tillåter inte ekonomin, men den rullar och har tak. Man får vara nöjd med det lilla;o) Så nu är det väl dags att åka in till stan och köpa matchande träningsoveraller till mig och Micke då!

Vi tog Wilda till veterinären efter att hon kräktes blod. Det slutade ju när vi tog bort tabletterna men hon var så hängig. Vi vet ju att det kan bero på att ryggen gör ont eller att hennes konstant dåliga hals bråkar men vi ville vara säkra på att hon var ok. Blodproverna visade sig vara utmärkta och vi åkte hem med en mindre nöjd Wilda som ju inte uppskattar veterinären så värst mycket. Men vi tröstade henne genom att åka till ett cafe där det blev glass och kaffe och hon kunde spana på fåglar och folk, då vart det genast mer muntert;o) Det är skönt att få lite egentid med hundarna ibland, blir alldeles för sällan.