Det är fullt ös i skolan nu och hundar, hemsida o jag själv är åtsidosatt. Det är praktik, c-uppsats, tenta, seminarium o allt i en sanslös blandning utan andningspaus. Men i januari är jag klar, ska bli så skönt! Nu går jag på en ortopedavdelning på sjukhuset här i Linköping där all personal är studenter från olika utbildningar, så det är kaos mest hela tiden. Men det är kul, o patienterna älskar det för de blir ju extra ompysslade och utredda.

Hundarna är ytterst missnöjda med hur det utvecklats hemma. Från att vi bvörjat åka varje dag o vandra runt i skogen så får de inte göra något alls för tillfället. Har fått hemen bok som heter “Nosarbete” som handlar om spår o uppletande. Jag vill så himla gärna komma igång, men var är tiden…? Snart har vi några veckor då vi enbart skriver c-uppsats så då ska vi kanske hinna med lite.

Hundarna tycks må ganska bra annars, bara de vanliga krämpporna… Starke brukar ju vara väldigt stel i kroppen när han legat still länge. Morgon promenaden brukar gå i sakta mak. Förra veckn skrämde han mig ordentligt, när vi var ute på morgonsvängen så tappade han helt plötsligt styrseln i bakbenen, böjde baktassarna bakåt så han stod på ovansidan tasseen och vinglade. Verkade inte ha ont, men jag såg att han blev rädd. Jag stod stilla i vad som kändes som en evighet (kanske bara 20 sekunder…) lät honom inte gå iväg sådär. Jag hade hjärtat i halsgropen, trodde nåt hade pajat helt i ryggen och att det gått åt h-vete. Man hinner tänka så mycket… Men han blev strax bra igen och vi gick hemåt igen. Efter detta har jag låtit honom ha ett back on track täcke i nätvarianten på sig hela natten och stor del av dagen. adet verkar än så länge funka bra och han är mindre stel. Tyvärr är ju nättäcket Wildas så det är milt sagt trångt för honom. Han har ju ett eget i den vanliga varianten men det är nog lite mycket att ha inne. Så nu måste vi köpa ett nättäcke till Starke oxå. Det är billigt nästan jämt att ha hund! Framförallt så kanske Wilda borde ha sitt täcke på sig inne även hon när vi sett att det gjort gott för Starke, vi får ju inte glömma att hennes rygg också bråkar.

På fredag ska vi till veterinären med Starke för en allmän koll. Ska kolla levervärden eftersom han äter mediciner och sen en hudkoll eftersom han fått lite problem igen som trilskas. Det är tur att veterinärbesök är det bästa han vet:-)