Efter en tids svacka tycks alla hundar ha börjat gilla simmet igen, får skylla mig själv då jag varit askass på att göra träningen till något positivt. Sist lyckades vi t.o.m. få lille Frankie att komma ur sin “låsning” och faktiskt sluta sikta på rampen upp ur vattnet;-) Annars längtar vi för fullt efter mer barmark, längtar efter att kunna ta en vanlig promenix igen, än så länge finns inte mycket väg att gå på här hemma….men snart så!

Just nu är det mycket hästar, riktigt kul! Har hittat en ny medryttarhäst vid namn Utimo, han står i ett riktigt trevligt stall bara några km hemifrån så det är verkligen toppen! Lite rodeo blir det allt ibland, men än så länge är det ju gott om snö att landa i;-)

Har inte blivit mycket i bloggen det sista tyvärr, började ju på mitt första jobb som sjuksköterska den första mars och det är minst sagt fullt i skallen…men kul är det!