Så är man tillbaka hemma igen efter en härlig helg i Örebro! Åkte upp på fredagen o packade in mig o tre hundar i stugan i Ånnaboda. Stugan delade jag med mamsen o pappsen o deras tre hundar, fullt hus! På utställningsdagen var det iallafall uppehåll, dumt att klaga men lite värme hade inte skadat! Tur att det var fullt med trevliga människor:-) Finns inget negativt att säga, eller jo förresten…vad i helskotta hade de hittat på med kaffet?? Fick bli oboy istället;-)
På kvällen efter utställningen bjöds vi på god mat av Ninni på Shirwalks kennel, jag fick äran att få “krascha” hennes valpträff:-) Sjukt kul hade vi på kvällen och det var länge sedan jag skrattade så mycket. Nästa dag fick jag hänga på samma gäng ut i skogendär de skulle träna spår. Vi spenderade dagen i solen vid en liten sjö ute i urskogen…mys!