Idag blev det en resa till veterinären med Frankie. Dels en liten koll efter ormbettet, där verkade allt ok. Sen kollades glukosen eftersom jag ibland tycker han har en lite skum andedräkt som leder tankarna mot antingen njursvikt eller diabetes. Blodsockret var lite högt och det skall kollas igen om en månad. Har vi otur har den lille stackaren diabetes. Sen har jag länge känt att hans höfter inte känns stabila. Sen har han mindre muskler på höger bak än på vänster. En röntgen senare kom det sorgliga beskedet, båda höfter är enormt dåliga, men den högra om möjligt värst då den fått en hel del pålagringar. Vi ska köra en dunderkur med glukosamin, veterinärfoder och antiinflammatoriska. Sen skall han på koll troligtvis blir det operation på åtminstonde ena höften, kanske båda! Känns rent ut sagt skit just nu, jag trodde ju att jag äntligen hade iallafall EN frisk hund…men icke..