Har jag kanske glömt att berätta om att Frankie skulle opereras? Har ju haft lite misstankar om att hans höfter inte riktigt var ok. När jag känner över hans höfter känns de instabila och han har musklat sig dåligt på höger bakben. Så in till veterinären där farhågornas besannades. Röntgen visade två E-höfter, varav den högra med pålagringar. Veterinären kunde utan ansträngning lätt luxera höfterna när han sov så de sitter inte ihop något vidare… Det beslutated att en caputresektion skulle genomföras på höger sida. En operation där höftkulan tas bort och kroppen sedan får bilda en egen led, en pseudoled av brosk och bindväv.

Nu är operationen gjord och han skall ganska snart vara smärtfri i sin höft om allt går som det ska. Om en vecka påbörjas rörelseträning av benet för att bibehålla rörligheten. Jag hämtade hem honom igår kväll och han är vid ganska gott mod. Hoppas det fortsätter gå lika bra när vi tar bort morfinplåstret på lördag.. Dock blev det en sömnlös natt i soffan då han flera gånger la sig på fel sida och fick panikslaget ont. Sen roade sig Starke med att kräkas i hallen, men tja, lika bra att de passar på när man ändå är vaken;-)