Jag åkte till veteriären med Wilda för ett återbesök, var riktigt glad då allt tydde på bättring. Avföringen var ljusare igen, inga kräkningar sen behandlingen började och en glad Wilda. Trots att stackaren fortfarande inte får sina smärtstillande.. Även veterinären tyckte hon såg pigg ut, dock har hon fått annorlunda päls, tunnare och “fjunigare”. Hon har börjat klia sig lite oxå. Vet kollade slemhinnorna i munnen som var röda och fina. Men jag insåg när jag kom hem att det var bara stress…de är allt riktigt bleka. Ganska säkra på ett positivt svar på blodproverna så åkte jag hemåt och inväntade svaren. Vet ringde på kvällen och värdena hade sjunkit, hon är alltså ännu sämre nu?! Det finns en liten chans att det kan vara “släpande” provsvar, men magkänslan säger något annat. Prover är ivägskickade för vidare analys, sen blir det remiss till bukultraljud i göteborg. Är jag en dålig matte som hoppas att min hund “bara” har magsår….? Är livrädd för vad de kan hitta på ultraljudet..